luxe fine-art

Trouwalbums

Niks is zo mooi om je bruiloft terug te kunnen kijken in een mooi ontworpen trouwalbum. Bladerend door het boek beleef je de dag opnieuw en geniet je samen van de momenten op jullie bijzondere dag. Vandaar dat bij ieder pakket een trouwalbum wordt aangeboden. Als de foto’s zijn geselecteerd en bewerkt wordt jullie album opgemaakt. Hiervan ontvangen jullie de spreads digitaal en kunnen jullie gemakkelijk aangeven of er foto’s vervangen of omgeruild moeten worden. Zo werken we samen toe naar het definitieve album voordat het naar de drukker gaat.

Hoogwaardige kwaliteit
De zoektocht naar een leverancier die hoogwaardige bruiloftalbums levert heeft even geduurd, maar het is gelukt! Het zijn mooie albums die niet alleen nu, maar ook over jaren nog steeds mooi zijn. De foto’s worden afgedrukt op hoogwaardig Fine-Art papier. Alle albums worden met de lay-flat techniek gemaakt. Zo krijg je een bijna onzichtbare naad in het midden van je album en vallen de bladzijdes plat bij het openslaan.

Een trouwalbum dat precies past bij jullie smaak!

De trouwalbums kunnen helemaal passend gemaakt worden bij jullie smaak en de stijl van jullie bruiloft. De type kaft kan gekozen worden waarbij er keuze is uit leder, kunstleer of linnen. Ook kunnen foto’s op de kaft gedrukt worden of tekst gegraveerd. En naast de verschillende afwerkingen van het album zelf, kan deze ook in een bijpassende luxe opbergbox geleverd worden. Deze kan naadloos aansluiten bij het uiterlijk van het album, of juist passend afwijken. Helaas zijn niet alle opties kosteloos, maar hebben sommige opties een meerprijs. Je ontvangt bij het kennismakingsgesprek een overzichtelijke prijslijst met alle mogelijke upgrades met bijbehorende tarieven. Zo weet je van te voren precies waar je aan toe bent!