het verhaal van jullie dag

tarieven bruidsfotografie

Trouwen doe je maar één keer en daarom zorg je ervoor dat de dag helemaal past bij jullie als bruidspaar. De locatie wordt zorgvuldig gekozen, de gastenlijst nauwkeurig samengesteld en over alle details wordt nagedacht. Kortom het wordt een geweldige dag!

En uiteraard moet deze dag zo mooi mogelijk worden vastgelegd. Als alles voorbij is, de taart op is, de gasten naar huis en de feestzaal verlaten dan liggen jullie met een grote glimlach op bed. En deze glimlach die krijg je volledig terug als je de foto’s van jullie dag gaat bekijken.

Mijn doel is dat je de sfeer van de dag in de foto’s proeft. Niet alleen maar mooie foto’s, maar ook een levendige terugblik naar die ene geweldige dag waar jullie samen naar hebben toegeleefd. En uiteraard horen hier alle momenten bij die op jullie dag belangrijk zijn.

Vraag de prijsbrochure aan
Willen jullie je dag ook op een geweldige manier kunnen herbeleven? En zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden voor mijn bruidsfotografie? Vraag dan nu via onderstaand formulier mijn prijsgids aan. Een complete reportage inclusief Fine-Art trouwabum start bij € 1395,-